SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADELAUG

Visionsdag - Skohylder - Bruservandtemperatur - Blå bånd -


Nyhedsmail - 27. januar, 2015

Skyer (Cumulus Nimbus) over Øresund. Foto: Kristian Møller Pedersen

Visionsdag I Svanemøllebugtens Vinterbadelaug

7. marts kl. 13.00
 
Hvordan skal vi udvikle Svanemøllebugtens Vinterbadelaug, så medlemmerne kan dyrke, styrke og vedligeholde deres interesse for vinterbadning og relaterede aktiviteter?
 
Det vil vi gerne drøfte med alle medlemmer, der har lyst og tid.
 
Derfor inviterer vi lørdag d. 7. marts kl. 13.00-17.00 til visionsdag, hvor vi vil diskutere, hvilke nye initiativer vi kan sætte i værk for at styrke foreningens formål. Kom og bidrag med dine ideer og vær med til at påvirke, i hvilken retning vores vinterbadelaug skal udvikle sig!
 
De ideer, der udvikles på visionsdagen, vil blive fremlagt til fælles beslutning på vores ordinære generalforsamling i april.
 
Da vi ikke har nogen anelse om, hvor mange der vil melde sig til arrangementet, er det svært at booke lokaler i god tid. Hvis du planlægger at deltage, vil vi bede dig om at trykke på nedenstående link. Så vil du blive tilmeldt og i god tid få at vide, hvor arrangementet afholdes.
 
Klik her for tilmelding!


 

Brug skohylden i omklædningsrummene
 

Vi har nu fået indrettet vores opholdsrum med bænke og borde – og mange bruger rummet til at hygge sig, snakke og drikke kaffe fra den nye kaffemaskine. Så er det ikke hyggeligt at der står rækker af sko og støvler i forrummet. Tag fodtøjet med ind i omklædningsrummet og placer det i skohylden inden det skofrie område.
 

Ingen planer om varmt vand i brusebadet

 
Der har i vores Facebookgruppe været afholdt en uformel afstemning om, hvorvidt vi skal have varmt vand i det lille brusebad i omklædningsrummet. Det er der imidlertid ingen planer om. Allerede ved projekteringen af badehuset blev det besluttet, at det lille bruserum kun skulle give mulighed til at skylle havvand af kroppen og ikke var ment som et traditionelt bad til indsæbning, hårvask mv. Badet er ganske ikke dimensioneret til den brug. Formålet er at bade i koldt vand!
 

Husk at bruge dit blå bånd

 
Vi modtager mange indberetninger om saunagæster, der ikke bærer deres blå bånd. Der er ingen af os, der har lyst til at rende og lege politibetjente. Og det slipper vi jo for, hvis I husker altid at have jeres bånd på i saunaen.
 
Vi ønsker Jer alle en fortsat skøn badesæson!


 
SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADELAUG | SVANEKNOPPEN 7 | 2100 KØBENHAVN Ø