Sæson 2012-13


 

Byggegruppen i aktion


Medlemsarbejde kræver planlægning! Formanden måler ud til loftsplader. Byggegruppen i aktion. Trappen til 1. sals sauna. Sauna: udsigt mod vest. Så stor bliver saunaen. Vindue i tag til stjernekig.
Sauna: udsigt mod nordøst. Fra trappen kan man se ind gennem vindfang og sauna. Facade mod vandet. Gavl med saunatrappe.

Vi bygger badehus!


Se billedserien fra den uge, hvor huset blev rejst.

Natten til tirsdag den 12. november ankom kranen med de første vinduespartier. Arbejdet begyndte, mens de sidste både blev sat på land i baggrunden. Det første element hejses på plads. Laaaang kranarm. Pladsen er fyldt med elementer Formand Klaus Lange og vores rådgiver fra Noto Arkitekter, Peter Sager, på tilsyn. Foyeren.
Her kommer der borde og et par bænke, hvor man kan vente på hinanden og få en kop kaffe. Herrernes omklædning. Damernes omklædning. Gavl mod vest - damernes omklædning er inde bagved. Facaden mod syd. Huset skal beklædes med sorte plader. Så kom der første sal på.
SBBU's hus - vores badehus i baggrunden. Størrelsesforholdet kan ses i forhold til håndværkeren. Udsigten fra den fantastiske sauna. Fredag den 16. november: Så er der hus!

Grundstensnedlæggelse, 13. oktober 2012


Kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev nedlagde grundstenen til det nye badehus.

Grundstenen består af en blå flaske med to grundlæggelsesdokumenter: Det ene beskriver huset for eftertiden, det andet, som formand Klaus Lange viser frem på et af billederne, er en tegning, der beskriver, hvordan ceremonien skal foregå.

Ca. 40 medlemmer deltog i det festlige arrangement.
SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADELAUG | SVANEKNOPPEN 7 | 2100 KØBENHAVN Ø