SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADELAUG

Log ind som medlem


Nedenfor kan du logge på vores medlemssystem, FlexyFitness. Her kan du se de oplysninger, vi har om dig, fx postadresse, e-mailadresse og telefonnummer. Ret dem, hvis de er forkerte, og gem oplysningerne.

Se hvad du har betalt
Du kan også se, hvad du har betalt. Står der fx ”kontingent + 2. del – 01-06-2013”, betyder det, at du har betalt almindeligt kontingent samt 2. del af badehuskontingentet for sæson 2013-14. Står du på venteliste, kan du se, hvilket nummer du er på listen.

Brug betalingsservice
Du kan også tilmelde dine betalinger til Svanemøllebugtens Vinterbadelaug til betalingsservice (Nets). Det gør du ved at klikke på FlexyFitness Forside - her er et link, hvor du kan tilmelde dig. (Hvis der ikke er et link til tilmelding til Nets, er du allerede tilmeldt).

Du bliver bedt om CPR-nummer
Du bliver bedt om at opgive dit CPR-nummer, når du melder dig til. Det er nødvendigt for tilmeldingen til Nets. CPR-nummeret bliver sendt krypteret til banken, som kræver det for at kunne matche med dit kontonummer. Men CPR-nummeret er ikke synligt i vores system, og det kan dermed ikke misbruges af os. 
 
Sådan logger du på
Vi har tidligere sendt din adgangskode til dig. Du kan ændre adgangskoden, når du er logget på. Du kan også logge på med dit Facebook-login, hvis du har sådan et.
 
SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADELAUG | SVANEKNOPPEN 7 | 2100 KØBENHAVN Ø