SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADELAUG

Regler for badning


Her er vores få, men vigtige regler. Overtrædelse medfører eksklusion af klubben.
 

Armbånd skal bæres synligt


Blåt siliconearmbånd med påtryk SVANE VINTER BAD og indbygget chip til elektronisk åbning af badehus. Bær det synligt, hver gang du bruger Svanevinterbads faciliteter. Så kan alle se, at du er medlem.

Armbåndet er personligt og må ikke sælges, gives eller udlånes til andre.

​Skulle du have mistet dit armbånd, så send en mail til medlem@svanevinterbad.dk, så kan du købe et erstatningsarmbånd. Det koster 200 kr. 
 
Vi kan kun registrere ét armbånd pr. medlem. Det betyder, at det nye armbånd erstatter det gamle som medlemsbevis og nøgle. Selvom du skulle finde det gamle armbånd igen, vil det ikke længere virke som nøgle til badehuset, og vi beder dig i stedet returnere det i vores postkasse ved badehuset.

Dresscode i saunaerne og udenfor.


I den store sauna, skal man som minimum have noget om lænden. Det vil med andre ord sige, at både mænd og kvinder må være topløse.

I den nye sauna må man være nøgen, men man behøver ikke at være det.

I haveanlægget, den offentlige sti og på rampen ned til badeplatformen skal man være tildækket.


God badning!

 

Saunaerne


Saunaerne er åbene dagligt fra 06.00-24.00.
Saunaen er tændt i hele åbningstiden og kan ikke boostes. Der måikke hældes vand på ovnene undtagen ved hjælp af snoretræk-systemet i den store sauna! Undtaget herfra er saunagus, der kun må afholdes efter aftale med bestyrelsen. 

Børn?


Det er tilladt at tage egne børn med. Børn under 18 har kun adgang sammen med en voksen.

Gemt og glemt


Med det store antal medlemmer er der desværre ikke mulighed for, at man kan have håndklæde, vandflasker og badetøfler liggende fra dag til dag. Vi har derfor bedt rengøringsfolkene om hver nat at fjerne alt i omklædningsrummene. Alt bliver lagt i glemmekassen ved siden af kaskade-badet for enden af huset.

SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADELAUG | SVANEKNOPPEN 7 | 2100 KØBENHAVN Ø