SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADELAUG
Anno 2009
 
NYHEDSBREV 03
31. Januar 2010
 
Kære Vinterbader !
 
 
Siden vores åbning den 23. januar har vi fået registret de fleste (ca.600) af de nuværende medlemmer og samtidig haft mulighed for at lave lidt statistik på brugen af sauna og badebro.

Vi har vurderet at vi har kapacitet til at optage flere medlemmer og har derfor i bestyrelsen besluttet at åbne for indmeldelse igen og frem til den 14. februar 2010.
Efter denne dato vil vi lukke endeligt for medlemsoptagelse, men fortsætte med at optage medlemmer på ventelisten til næste sæson.
Så hvis du er interesseret i at blive medlem i denne vinter, kan du på vores hjemmeside melde dig ind samt betale indmeldelsesgebyr (300,-) og sæsonkontingent (600,-).
 
Vi holder ekstra åbent for afhentning af medlemsbevis ect. hversøndag hele februar mellem 12:00 og 13:00 i Cafe Sundet. Medbring bankkvittering, - det letter vores registreringsarbejde betydeligt.
 
Vi har i forhold til tidligere udmelding udvidet vores åbningstider i saunaen til:
Dagligt                06:00 – 22:00
Fredag og lørdag  06:00 – 24:00
Mandag til fredag, vil temperaturen i saunaen ml. 10:00 og 16:00 blive sænket, men kan boostes og i løbet af 5 minutter stige til 90 gr..
 
Denne vinterbadesæsons sidste dag er fredag d. 30. april.
 
Vinteren er på mange måder ekstraordinær og har for de fleste vinterbadere været en helt særlig oplevelse. Vi har allerede 2 gange måtte sende bud efter havnefogeden som iført våddragt og motorsav har skåret vores bassin frit. Den lave temperatur har også betydet at der på bro og trappe har lagt sig et tykt lag is som vi har måtte gi´op overfor. Så derfor: - bro og trappe er EKTREM glatte - gå forsigtigt !!
 
I næste NYHEDSBREV vil vi vende tilbage til særarrangementer som: sauna-gus og fuldmånebadning. Et seminar/en workshop hvor vi vil forholde os til fremtiden, vil også snart blive annonceret.

 
Venlig hilsen
Bestyrelsen


SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADELAUG | SVANEKNOPPEN 7 | 2100 KØBENHAVN Ø