SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADELAUG

Venteliste til Svanemøllebugtens Vinterbadelaug

Her kan du tilmelde dig ventelisten. Bemærk, at vi opkræver et venteliste-/indmeldelsesgebyr på 310 kr.

Gå til tilmelding
 

Plads på venteliste

Din opskrivning på venteliste træder i kraft, når du har fået bekræftelse på opskrivning og betaling af ventelistegebyr på den e-mailadresse, som du har angivet ved tilmeldingen.

Efter optagelse af nye 98 medlemmer i sommeren 2018, er der stadig ca. 1300 på ventelisten. Det betyder desværre en meget lang venteliste.

Du kan altid se din plads i ventelistekøen når du logger ind som medlem.
 

Fortrydelse

Du har 14 dages ret til at fortryde din opskrivning på ventelisten. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du melder dig til og betaler ventelistegebyr. Kontakt venligst medlem@svanevinterbad.dk, hvis du fortryder din opskrivning.
 

Betalinger

Betaling af ventelistegebyr kan kun foregå som online kortbetaling.
 
Vi opkræver af kontingent og evt. andre medlemsydelser, der er vedtaget af generalforsamlingen, over PBS. Derfor skal du oplyse os om bankkonto samt cpr-nummer i forbindelse med tilmeldingen.
 

Optagelse som aktivt medlem

Når Svanemøllebugtens Vinterbadelaug kan optage dig som aktivt medlem, sender vi dig en mail med tilbud om medlemskab samt en kontingentopkrævning over PBS. Ønsker du til den tid ikke at blive medlem, kan du blot afvise PBS-opkrævningen. Så sletter vi dig af ventelisten.
 

Kontingent

Kontingent for en sæson er 750 kr. Hertil kommer et badehusbidrag på 400 kr., som alle medlemmer skal betale to gange. Badehusbidraget bliver opkrævet sammen med kontingentet de to første år, man er medlem.
 

Kontakt

Al kontakt fra Svanemøllebugtens Vinterbadelaug til dig foregår til den e-mailadresse, du har opgivet. Det er dit ansvar, at dine data i systemet til altid indeholder en gyldig e-mailadresse, som vi kan kontakte dig på. Du vil få tilsendt login, så du selv kan logge dig på vores medlemssystem og rette til en evt. ny e-mailadresse.
 
Svanemøllebugtens Vinterbadelaug kan ikke stilles til ansvar for, at vores mails til dig bliver fanget af spamfilteret i dit mailsystem, eller på grund af nedbrud på internettet eller af anden årsag går tabt eller ikke når frem til dig, efter at vi har sendt dem til den e-mailadresse, du har angivet.
 
Du kan altid henvende sig til Svanemøllebugtens Vinterbadelaug via vores officielle e-mail, som fremgår af hjemmesiden www.svanevinterbad.dk.
 

Fortrolighed

Dine data bliver opbevaret fortroligt og sikret i vores medlemssystem, Flexybox, i overensstemmelse med gældende love om databeskyttelse og datasikkerhed. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart, og vi bruger dem ikke til markedsføring eller tilsvarende.

Log ind og se din plads på ventelisten


Når du har tilmeldt dig ventelisten, kan du logge på vores medlemssystem. Her kan du se dit nummer på ventelisten, og du kan rette dine medlemsoplysninger, som fx e-mailadresse, telefonnummer og adresse.
SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADELAUG | SVANEKNOPPEN 7 | 2100 KØBENHAVN Ø