Hvad synes du om det nye badehus?


Har du spørgsmål til tegninger og skitser, eller har du idéer til badehus - eller måske finansiering af det? Skriv det her på siden!

Dit navn:  
Din kommentar:  
22-04-2012
Klaus Lange:
Hej Anne-Marie
Det er sandelig noget vi har regnet med at der skal etableres - om end det ikke fremgår af tegningerne pt.
Men det kommer !
16-04-2012
Susanne:
Jeg vil blot gøre opmærksom på, at det er ved at være-måske-det sidste vinterbadning - forever-. Vores formand Klaus Lange har via facebook bekræftet de værste anelser. Hvis vi ikke når målet, kan det være slut. Der er ingen garanti for, at vi kan låne det nuværende hus de/det næste år.
Da, det gik op for mig, så forsvandt sløvheden og jeg kom hurtig til netbanken... Men der mangler 90 % af det, vi selv skal stille med. Eller med andre ord, det er kun 30, der har lånt klubben penge. Jeg tror det er skødeløshed og travlhed fra mange side. Men jeg vil opfordre til, at komme til tasterne og netbanken og også at vi alle opfordrer andre til at gøre det samme.
Vinterbad er dejligt - og bestyrelse og hjælpere har gjort et fantastisk stykke arbejde allerede nu - Nu er det os, derfor ud af saunaen, op på cyklen og så videre..
06-04-2012
Anne-Marie:
Forårssolen fik mig til at tænke på, hvor dejligt det vil være med et mindre ugenert udeområde, hvor det er muligt at suge den første sol til sig!
22-03-2012
Anne Trock:
Jeg kan desværre ikke komme d. 27 - kunne man overveje et differentieret medlemsskab i fremtiden?? Som aldrig saunabruger, men daglig morgenbader, synes det med sauna at fylde meget og være det man primært betaler til!?
11-03-2012
Gitte Mallung:
Tak for jeres gode arbejde, det ser fantastisk ud!
Mit forslag er at der bliver etableret en særskilt lille sauna for dem der gerne vil være i stilhed og bedre kan nyde det på denne måde. Har lige været Tyskland og oplevet 2 forskellige sauna(gus) der. Man taler ikke, og hvis man gør, er det som hvisken. Det var meget dejligt. Nu aner jeg jo ikke om det kan lade sig gøre ... men der er et behov - jeg har talt med flere om det.
Bedste hilsner og fortsat god arbejdslyst!
06-03-2012
Klaus Lange:
Hej Arabella !
Der er planlagt en udendørs (kold) bruser til afskylning efter havbad.
Der bliver derfor kun 1 indvendig bruser pr omklædning. Det er helt bevidst, da vi af såvel praktiske- , som af økonomiske årsager ikke vil etablere en badeanstalt, men kun et koldbadeanlæg. Den ene bruser vil dog kunne anvendes for dem som af forskellige årsager har behov for dette - så længe der er varmt vand. Det varme vand produceres nemlig af den overskudsvarme, der af tekniske årsager ellers vil gå til spilde, fra saunaen og dens sluseområde. Der bliver således ikke etableret et energiforbrugende varmtvandsanlæg der ville kunne sikre uendeligt løbende varmt vand.
05-03-2012
Janne:
Det ville være fint, hvis område til sko og område til bare fødder/ sandaler kan holdes adskilt - ligesom man ser det i nogle svømmehaller.
21-02-2012
Klaus Lange:
Hej Jens- Erik !
Der ligger desværre en byggelinje som forhindrer at vi lytter huset tættere på vandet.
Det ville være bedre, men er desværre ikke muligt. Bla derfor har vi placeret saunaen på 1.sal hvor der bliver udsyn.
mvh Klaus
21-02-2012
Cæcilie Nordgreen :
Vedr. fondsansøgninger.
I Velux Fondens fundatsbestemmelse står der, at Fonden yder støtte til aktive ældre. Jeg tænker på vores gennemsnitsalder (?), vores gå på mod og så alt det glas, der skal bruges til det nye badehus. Mange hilsner og tak for jeres store arbejdsindsats  
18-02-2012
Klaus Lange:
Hej Kristian !
Det lyder helt fornuftigt med en sluse !
Vi har ikke designet saunaen endnu, da der er en masse teknik og praktik som skal undersøges først.
I den forbindelse søger vi ide'er andre steder fra - heraf din. Når vi kommer nærmere en løsning på indretning vil vi straks lægge den ud til debat. Når jeg nævner - vi - mener jeg alle dem som pt er aktive omkring panlægningen - dem kommer der forhåbentlig flere af når tingene bliver mere konkrete ! mvh Klaus
18-02-2012
Jens-Erik Hansen:
Det ser rigtigt godt ud !!. Er det en ide at trække huset længere frem mod vandet, så afstanden til badningen bliver mindre, og udsynet bliver bedre ?
08-01-2012
Kristian Møller Pedersen:
Hvor der det godt ud! Findes der en overslagsberegning af elforbruget i det nye badehus? I øvrigt: I det nuværende badehus tror jeg, at meget varme går tabt som følge af hyppige åbninger af døren til badstuen. Kunne man forestille sig et dobbeltdørsarrangement, der kunne fungere som en slags ”varmefang”?
04-01-2012
Arabella Neuhaus:
Hvad med om man på en eller anden måde kunne lave seperate afdelinger for kønnene, eller mulighed for at gøre det engang imellem - ligesom sådan nogle møde rum, hvor man kan trække en væg frem ... jeg synes det ville være endnu dejligere hvis man kunne sidde uden tøj på og ikke skal sidde og svede ind i et håndklæde :-)
30-12-2011
Birgitte Frederiksen:
Hej. Det ser ud som om der kun er planlagt en bruser i hvert omklædningsrum - det virker umiddelbart som om, der kunne være behov for en mere i hvert rum - også taget i betragtning, at det nye badehus formentlig bliver mere besøgt end det nuværende. Ved besøg i forskellige badehuse i Skåne har jeg syntes det var dejligt at kunne bruse saltvandet af inden man går ind i saunaen igen. Dette blev opnået ved, at der var brusere lige uden for saunaen. Jeg synes dette bør overvejes.
Iøvrigt ser det ud til at kunne blive et fantastisk dejligt badehus! Mvh
29-12-2011
Peter Andersen:
Hej...

I kender det sikkert allerede, men der kunne være god inspiration at hente fra vinterbaderklubben Jomsborg i Århus. De har lækre og smukke faciliteter.

Tegningerne ser ellers virkelig spændende og lovende ud. Godt arbejde.

23-12-2011
Jakob Rung:
Hej Karin
Jeg kan berolige dig med, at vi fortsætter konceptet med fælles sauna. Stregerne, der deler rummet på tegningen, angiver ovenlys.
Det nye badehus indeholder en stor sauna på første sal, hvor vi får en dejlig udsigt over Sundet. Du kan se en skitse over saunaen på siden med skitser. Den giver et bedre indtryk af rummet.
18-12-2011
Karin Lorenzen:
Hej. Som jeg læser tegningen er saunaen delt op i to. Betyder det, at vi ikke kan sidde sammen mænd og kvinder? Det ville jeg nemlig synes var rigtig ærgerligt, da jeg nyder at komme der sammen med min kæreste. Derudover er det svært at aftale igennem væggen, hvornår vi går i vandet, hvornår vi går hjem osv.
Jeg kan også henvise til et badehus, som jeg oplevede i Ulrichshamn i Skåne i Sverige, hvor vi også sad i saunaen og havde udsigt ud over vandet. Huset er også bygget i 2 etager.
SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADELAUG | SVANEKNOPPEN 7 | 2100 KØBENHAVN Ø